Εταιρεία

Η Glean είναι μία παραγωγική και εμπορική Εταιρεία. Έχει κάθετη παραγωγική μονάδα εξειδικευμένων απορρυπαντικών νέας γενιάς, υψηλών προδιαγραφών, για επαγγελματική και οικιακή χρήση και προσφέρει :

 

ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Η Glean έχει εγκαταστήσει και χρησιμοποιεί σύγχρονη Τεχνολογία. Το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό (ΧΗΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ), ακολουθεί αυστηρούς κανόνες και διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου των πρώτων υλών και της παραγωγής των προϊόντων της.

 

ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
α) Τα προϊόντα έχουν δοκιμαστεί σε περιοχές ανά την Ελλάδα με  πολύ δύσκολες συνθήκες, π.χ. νερό πολύ υψηλής σκληρότητας
β) Τα ηλεκτρονικά συστήματα που διαθέτει η Εταιρεία μας, είναι υψηλής τεχνολογίας και ελέγχουν την ακριβή και αυτόματη παροχή των προϊόντων εξοικονομώντας για εσάς το χαμηλότερο κόστος χρήσης.

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001:2000
Η Glean έχει πιστοποιηθεί με βάση το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2000 για την Παραγωγή, την Εμπορία και Διακίνηση Απορρυπαντικών καθώς και για την Τεχνική Υποστήριξη Πελατών.


Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πελάτες-συνεργάτες μας για τις συστάσεις τους, καθώς έτσι οδηγούμαστε με ταχύτερους ρυθμούς στην υλοποίηση των στόχων μας.

ΠΛΗΡΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ // ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008 // Αρ.Πιστοπ. 648/Δ/2010
Προϊόντα HACCP Εκπαίδευση
credits
W3C Valid xHTML 1.0
 
W3C Valid CSS
INTERNETwebsite